We use cookies to improve your user experience, perform audience measurements and allow you to share content on social networks: please see our Cookie Policy to find out more here. Please click on the button to give your consent.
{{ ctx.nhits | number }} record

{{ ctx.nhits | number }} record

Active filters

No active filters

Filters

BGT in DGN formaat

De Basisregistratie Topografie is de een landelijke registratie van gedetailleerde topografie. Het is de meest gedetailleerde kaart die op nationaal niveau gemaakt wordt, bedoeld voor schaal 1:500 tot 1:5000. Gemeente Eindhoven is één van de bronhouders en wint de gegevens in door landmeten of door karteren vanuit stereo-luchtfoto's. Van de brondataset worden afgeleide producten beschikbaar gesteld voor Microstation-gebruikers (ontwerpers) en als services.

DGN bestanden ophalen (downloaden)

Kies het tabblad Tabel als u op zoek bent naar 1 of enkele losse DGN bestanden. U kunt ze daar herkennen aan de buurtnaam of de buurtcode.

Wilt u meer informatie over de ligging van een buurt?

Klik hier voor de buurtenkaart

Wilt u de DGN bestanden van de gehele gemeente, dan kunt u het zip bestand ophalen (downloaden).

Klik hier voor de DGN grenzen bestanden

In dit zip bestand vindt u een collectie van DGN bestanden, met een bestandsnaam die de buurtcode en de buurtnaam bevat.

Proclaimer:

Klik hier voor de algemene gebruiksvoorwaarden

LET OP:

Deze DGN bestanden zijn niet de meest actuele bestanden, maar worden twee maandelijks bijgewerkt. U vindt de datum van de laatste export uit de database terug in de eigenschappen van de dgn bestanden, als u het zip bestand download. De datum van een los DGN bestand bevat deze informatie niet.

Neem aub. contact met ons op als u de meest actuele DGN bestanden wilt hebben. Dit kan via de knop Contact op deze pagina.

Dataset schema

JSON Schema

The following JSON object is a standardized description of your dataset's schema. More about JSON schema.